Loading page...

Afhaal barbecue

Salade buffet

€13,75/pp
(minimum afname 15p)

Tomaat / komkommer / rucola / rode ui / olijven
Wortel / knolselder / rozijnen / radijs / yoghurtdressing
Parelcouscous / courgette / citroen / ras el hanout / haloumi
Orzo / pomodori / parmezaan / ansjovis
Penne / pittige kruiden
Mini krieltjes / crumble van bloemkool / uitjes / augurk / kappertjes
Basmatirijst / medina / perzik / druiven / kruidendressing
Tartaar / dragonmayo / mayo van ras el hanout / vadouvanmayo / Mexicaanse saus
Mini broodjes

Vlees- en visaanbod

Spekfakkels – 1,85 (minimum afname 25stuks)
Spiesje van kippengehakt / kokos / sambal – 2,45
Chipolata van kip – 3,00
Gevulde kipfilet met appeltjes en rozijnen – 3,60
Chipolata – 3,75
Gevulde kipfilet met boschampignons en truffel – 3,80
Secreto van durocvarken ‘De Riegel’ / flor de sal – 4,10
Traaggegaard buikspek / kruidentoetsje – 4,45
Presa van duroc d’olive / mosterd bier marinade – 4,65
Steak van wit blauw ‘Fines’ uit Glabbeek / Spaans kruidenzout – 5,90
Spiesje van scampi(4) / paprika / lookmarinade – 6,40 (dagprijs)
Filet van Noorse zalm / jasje van gerookt durocspek – 6,45 (dagprijs)
Steak van tonijn en zwaardvis / citroenzout – 6,45 (dagprijs)
Chateaubriand van wit blauw – 7,65

Extra's

Sausje van 5-pepers – ½ liter – 7,65 (vlees)
Romig sausje van paprika en chili (zacht) – ½ liter – 8,95 (vis)

Vegetarisch aanbod

Vegetarische burger – 3,30
Gevulde portobello met crème van zoete aardappel / edamame / peperoncini – 4,90
Coeur de boeuf / buratta / pesto – 5,40
Minimum afname van 10stuks per soort
Tip : vermenigvuldig uw gastenaantal met 3,5 à 4 = dit is de som van uw totaal aantal stukken vlees/vis
De hoeveelheid gevulde kipfilet is afgewerkt op 200gr en wordt voorzien voor 2personen
De hoeveelheid presa van duroc d’olivevarken is voor ongeveer 4personen
De inheemse vleesproducten zijn van topkwaliteit en uit eigen streek