Loading page...

ONTBIJTBUFFET

ONTBIJTBUFFET – BASIC

Deze formule leent zich ook voor afhaal vanaf 10personen.
mini ontbijtkoeken
mini broodjes
roomboter Isigny
mini muffin met vanille en citroen
confituur ‘De Keukenkoets’ uit Sint-Truiden
nutella
Gekookte durocham ‘De Riegel’
brie
Clemence van de Melkerhei
coppa Ibérico
salami van duroc ‘De Riegel’
Italiaanse ham
Griekse yoghurt
mini suiker
granola / cashew / banaan
charentaismeloen / witte druiven

15,50/pp

ONTBIJTBUFFET – TRADITIONAL

Deze formule leent zich ook voor afhaal vanaf 10personen.
mini ontbijtkoeken
mini broodjes
roomboter Isigny
mini muffin met vanille en citroen
mini donut
confituur ‘De Keukenkoets’ uit Sint-Truiden
nutella
gekookte durocham ‘De Riegel’
brie
Clemence van de Melkerhei
coppa Ibérico
salami van duroc ‘De Riegel’
Italiaanse ham
gerookte zalm ‘Smolsmoke’ / rode ui
yoghurt met aardbei van de Melkerhei
granola / cashew / banaan
charentaismeloen / witte druiven

20,90/pp

UPGRADE

Roerei / crumble van spek – 2,85
Gerookt durocspek ‘De Riegel’ – 2,60
Witte en zwarte pens ‘De Riegel’ – 2,80
Gekookt eitje – 0,70/stuk
Geleverd is koud
Service ter plaatse is warm

DRANKENFORFAIT – 4,90 (gedurende 120min)

Uitsluitend mogelijk bij service ter plaatse
Koffie (dessert / deca)
Sap van appel en peer
Sap van appel en sinaas (Vanhellemont / Meensel-Kiezegem)
Thee assortiment
Chocolademelk van de Melkerhei
Rauwe melk van de Melkerhei

Fles bubbels

Veuve Devienne – 5,20
FB Dumont Brut – 9,80
La Perrière – 10,80
Huur flute – 0,40

Materialen

Aangepast porselein / bestek – 2,40/pp
Alles vuil terug = geen afwas
Excl. 21% BTW
Indien porselein / bestek / glaswerk van de locatie
Afwas ten laste van de klant

Service ter plaatse

De kosten voor de personeelsinvulling zijn niet inclusief.
Deze zijn afhankelijk van uw gastenaantal alsook van de gewenste service.
Het minimum van 25gasten is vereist en zal altijd aangerekend worden.
Uurtarief begint te lopen bij aankomst en eindigt bij vertrek.
Het uurtarief bedraagt 28,75/uur.
Op- en afbouw zitten mee in het uurtarief.
Buffetopstelling en –aankleding wordt door ons voorzien
Verplaatsing wordt aangerekend aan 0,50/km
Een service wordt steeds met minstens 2 personeelsleden verzorgd.
Alle buffetoverschotten blijven ter plaatse.

Noodzakelijke middelen te voorzien door de klant
kunnen beschikken over stromend water
(eventueel) voldoende stroomvoorzieningen
vlotte toegang voor het laden en lossen van onze materialen op rollende containers
1 zak afval is inclusief – meerdere zakken is 10,00/stuk
onze producten worden koel aangevoerd tussen 0-4°C
na het einde van onze service is de klant verantwoordelijk voor
De juiste (koele) bewaring van overschotten
eigen inbreng van producten (vlees / vis / groenten / …) is niet toegelaten
Koelcel kan altijd gehuurd worden voor een weekend
Geleverd en opgehaald – vraag ernaar