Loading page...

WALKING DINNER

Walkingdinner is een maaltijd met de karakteristieken van zowel een receptie als een buffet. Het concept van een walkingdinner is dat er verschillende standen staan opgesteld met kleine gerechtjes en de gasten zich van het ene naar het andere buffet kunnen begeven. De gasten nemen geen plaats aan tafel maar nuttigen hun gerechtjes al rechtstaand. De bedoeling van een walkingdinner is een ongedwongen sfeer te creëren en de gasten de kans te geven om met verschillende mensen in contact te komen. De gerechten worden geserveerd in recycleerbare materialen. Een upgrade naar porselein / bestek is mogelijk mits meerprijs. De amuses worden rondgebracht in de zaal. De buffetten zijn 2u30’geopend

Formule basic

2 koude amuses
1 koud voorgerecht
1 warm gerecht (vis of vlees)
1 dessert

€24,00/pp

 

Drankenforfait gedurende 3 uren

Drankaanbod – wordt rondgebracht in de zaal
Schuimwijn Veuve de Lalande
Witte wijn Entre deux Mers – Chateau Dulas La Gravière 2018 (Sauvignon)
Rode wijn IGP d’Oc – Merlot Bourdic 2016
Appelsappen Vanhellemont (Meensel) (natuur / sinaas / peer / kers)
Waters

€10,50/pp

 

Formule luxe

3 koude amuses
2 koude voorgerechten
2 warme gerechten (vis of vlees)
2 desserten

€35,90/pp

 

Drankenforfait gedurende 4 uren

Drankaanbod – wordt rondgebracht in de zaal
Schuimwijn Veuve de Lalande
Witte wijn Entre deux Mers – Chateau Dulas La Gravière 2018 (Sauvignon)
Rode wijn IGP d’Oc – Merlot Bourdic 2016
Appelsappen Vanhellemont (Meensel) (natuur / sinaas / peer / kers)
Waters

€14,50/pp

 

Walkingdinner gerechten te kiezen

Koude gerechten

buratta / kerstomaatjes / pesto van basilicum / ansjovis
tartaar van wit blauw / appelkapper / zoete ui / parmezaan
tataki van zalm / spaghetti van komkommer / vinaigrette / sesam
gravad lax / zure room / zalmeitjes / rösti
bloemkoolcouscous / granaatappel / nootjes / vinaigrette
caponata van krokante groentjes / feta / cashewnoten

Warme gerechten

Vis & Veggie
coquilles / mosseltjes / grijze garnalen / jus van waterkers
brandade van kabeljauw / gebakken spinazie / hollandaise
zeebaars / kastanjechampignons / beurre blanc met mosterd
wortelen in een pittige curry / kokosmelk

Vlees
lamsfilet / cassis / gebakken kerstomaatjes
eendenborst / sausje van calvados
gevulde parelhoen / romig sausje van dragon
gebraisseerde varkensnek van duroc / sausje van speculoos
gevulde kipfilet met zongedroogde tomaat / sausje van kruidenkaas
steak Fines uit Glabbeek / sausje van 5 pepers
varkenshaasje / sausje van Lubbeekse mosterd

Desserten
vanillevla van de Melkerhei / rode vruchten / chocolade-ijs
gebakken ananas / sausje van steranijs en rhum / vanille ijs / mascarponecrème
sable breton met citroencrème / méringue / quenelle van yoghurt

De kosten voor de personeelsinvulling zijn niet inclusief
Een minimum van 100gasten is vereist en zal altijd aangerekend worden.
Uurtarief begint te lopen van bij het vertrek te Hoeleden

Vlotte toegang voor het laden en lossen van onze materialen op rollende containers
Indien het gebeuren plaatsvindt op een verdiep (trappen / lift) dienen wij op voorhand op de hoogte gebracht. Een meerprijs wordt hiervoor aangerekend.
Een (aparte) ruimte aangepast aan het aantal gasten, waar een werktafel en debrasseerruimte kan ingericht worden.Kunnen beschikken over stromend water en voldoende stroomvoorzieningen.

1zak afval is inclusief – meerdere zakken is 10,00/stuk
Alle leeggoed van onze flessen wordt door ons meegenomen.