Loading page...

GASTRONOMISCHE BARBECUE / OFYR

Hier kiest u voor ‘de andere’ barbecue. Verwacht zeker geen verenigingsbarbecue. Onze gedrevenheid zorgt ervoor dat we een stapje verder gaan dan de zoveelste barbecue van het seizoen. Bij ons kan je kiezen tussen een directe barbecue op houtskool of een houtgestookte ofyr (zie foto) die indirect gaart en een lichte rooksmaak van het eikenhout meegeeft aan het vlees of vis. Wij helpen u maar al te graag in het samenstellen en kiezen van die vele vlees- en vissoorten. Onze saladebar is een ode aan al die vergeten of ongekende groenten. Voor grotere groepen maken wij een aangepaste samenstelling tegen aangepaste prijzen.

Als u dacht dat barbecue alleen voor de zomerperiode was, dan moet u beslist eens kennismaken met ons aanbod winterbarbecue. Vervang zonnebril en korte broek door een lekkere warme muts, sjaal of skipak en kom rond het vuur staan. Maar we verwarmen ons niet alleen aan het vuur, maar ook aan de glüwein, de jenever of een grog. Wij zorgen voor de speciale sfeer met lampjes, kaarsjes en vuurkorven, jullie voor de ambiance. In onze tent serveren wij typische wintergerechten.

Gastronomische zomerbarbecue

Van maart tot september
(vanaf 25personen verzorgen wij service op locatie)

Vlees- en visaanbod

Spekfakkels – 1,85 (minimum afname 25stuks)
Spiesje van kippengehakt / kokos / sambal – 2,45
Chipolata van kip – 3,00
Gevulde kipfilet met appeltjes en rozijnen – 3,60
Chipolata – 3,75
Gevulde kipfilet met boschampignons en truffel – 3,80
Secreto van durocvarken ‘De Riegel’ / flor de sal – 4,10
Traaggegaard buikspek / kruidentoetsje – 4,45
Presa van duroc d’olive / mosterd bier marinade – 4,65
Steak van wit blauw ‘Fines’ uit Glabbeek / Spaans kruidenzout – 5,90
Spiesje van scampi(4) / paprika / lookmarinade – 6,40 (dagprijs)
Filet van Noorse zalm / jasje van gerookt durocspek – 6,45 (dagprijs)
Steak van tonijn en zwaardvis / citroenzout – 6,45 (dagprijs)
Lamsrumsteak / lookkruiden – 7,25
Chateaubriand van wit blauw – 7,65

Extra's

Sausje van 5-pepers – ½ liter – 7,95 (vlees)
Romig sausje van paprika en chili (zacht) – ½ liter – 7,65 (vis)

Vegetarisch aanbod

Vegetarische burger – 3,05
Gevulde portobello met crème van zoete aardappel / edamame / peperoncini – 4,90
Coeur de boeuf / buratta / pesto – 4,70

Saladbar

sucrine / komkommer / rucola / rode ui / olijven
wortel / knolselder / rozijnen / radijs / kruidendressing
parelcouscous / courgette / gekonfijte citroen / ras el hanout / haloumi
rijstsalade ‘Medina’ / perzik / druiven
orzo / pomodori / parmezaan / ansjovis
penne / kruidengeheimpje
mini krieltjes / crumble van bloemkool / uitjes / augurk / kappertjes
kaasslaatje van de Melkerhei / selder / radijs / honing-mosterd
mix van tomaatjes / pijpajuin / rode wijnazijn
gekruide mini krieltjes / look ter plaatse gebakken
gebakken champignons / kruiden van de chef
tartaar
dragonmayonaise
vadouvan-mayonaise
mayonaise van ras el hanout
Mexicaanse saus
ketchup
houthakkersbrood

HEDENDAAGS PORSELEIN / BESTEK / GLAZEN
Kan altijd gehuurd worden
Gaat vuil terug = geen kosten voor afwas
VOORDELIG !!!!!
Vraag ernaar

Vanaf 50 personen wordt dit geleverd en opgehaald door firma
Alle andere materialen kunnen steeds mee gehuurd worden.
(tafels / stoelen / linnen / tenten / decoratie / …..)

De kosten voor de personeelsinvulling zijn niet inclusief.
Deze zijn afhankelijk van uw gastenaantal alsook van de gewenste service.
Het minimum van 25gasten is vereist en zal altijd aangerekend worden.
Uurtarief begint te lopen bij aankomst en eindigt bij vertrek.
Op- en afbouw zitten mee in het uurtarief.
Het uurtarief bedraagt 28,75/uur
Verplaatsing wordt aangerekend aan 0,40/km.
Buffetopstelling en –aankleding wordt door ons voorzien
Een service wordt steeds met minstens 2 personeelsleden verzorgd.
Alle overschotten blijven ter plaatse en worden door ons in handige verpakkingen achtergelaten.

Noodzakelijke middelen te voorzien door de klant

kunnen beschikken over stromend water
(eventueel) voldoende stroomvoorzieningen
vlotte toegang voor het laden en lossen van onze materialen op rollende containers
onze Ofyr kan uitsluitend geplaatst worden op gelijke goed rijdbare ondergrond
1zak afval is inclusief – meerdere zakken is 10,00/stuk
onze producten worden koel aangevoerd tussen 0-4°C
na het einde van onze service is de klant verantwoordelijk voor
de juiste (koele) bewaring van overschotten
eigen inbreng van producten (vlees / vis / groenten / …) is niet toegelaten
Koelcel kan altijd gehuurd worden voor een weekend
Geleverd en opgehaald – vraag ernaar

Gastronomische winterbarbecue

Van oktober tot en met februari
(vanaf 25personen verzorgen wij service op locatie)

Vlees- en visaanbod (keuze uit 5 stukken vlees/vis)

Spekfakkels – 1,85 (minimum afname 25stuks)
Spiesje van kippengehakt / kokos / sambal – 2,45
Dry aged hamburgers Fines – 2,90
Chipolata van kip – 3,00
Gevulde kipfilet met appeltjes en rozijnen – 3,60
Chipolata – 3,75
Gevulde kipfilet met boschampignons en truffel – 3,80
Secreto van durocvarken ‘De Riegel’ / flor de sal – 4,10
Traaggegaard buikspek / kruidentoetsje – 4,45
Presa van duroc d’olive / mosterd bier marinade – 4,65
Traaggegaarde lamsbout van Texels lam / lookkruiden – 5,60
Steak van wit blauw ‘Fines’ uit Glabbeek / Spaans kruidenzout – 5,75
Spiesje van scampi(4) / paprika / lookmarinade – 6,40 (dagprijs)
Filet van Noorse zalm / jasje van gerookt durocspek – 6,45 (dagprijs)
Steak van tonijn en zwaardvis / citroenzout – 6,45 (dagprijs)
Chateaubriand van wit blauw – 7,65

Extra's

Sausje van 5-pepers – ½ liter – 7,95 (vlees)
Romig sausje van paprika en chili (zacht) – ½ liter – 7,65 (vis)

Vegetarisch aanbod

Vegetarische burger – 3,05
Gevulde portobello met crème van zoete aardappel / edamame / peperoncini – 4,90
Coeur de boeuf / buratta / pesto – 4,70

WARME GROENTENBUFFET

gebakken kastanjechampignons / kruidenmix
mini witloof uit Schoonderbuken
gekarameliseerde mini tomaatjes / balsamico
mini spruitjes / crumble van gerookt spek
bloemkoolroosjes uit de oven / mozzarella
zuiderse aardappelgratin
krokante aardappelschilfers
mayonaise en tartaar
Indien geen friteuse + frituurolie op de locatie = 106,00 extra

HEDENDAAGS PORSELEIN / BESTEK / GLAZEN
Kan altijd gehuurd worden
Gaat vuil terug = geen kosten voor afwas
VOORDELIG !!!!!
Vraag ernaar

Vanaf 50 personen wordt dit geleverd en opgehaald door firma
Alle andere materialen kunnen steeds mee gehuurd worden.
(tafels / stoelen / linnen / tenten / decoratie / …..)

De kosten voor de personeelsinvulling zijn niet inclusief.
Deze zijn afhankelijk van uw gastenaantal alsook van de gewenste service.
Het minimum van 25gasten is vereist en zal altijd aangerekend worden.
Uurtarief begint te lopen bij aankomst en eindigt bij vertrek.
Op- en afbouw zitten mee in het uurtarief.
Het uurtarief bedraagt 28,75/uur
Verplaatsing wordt aangerekend aan 0,40/km.
Buffetopstelling en –aankleding wordt door ons voorzien
Een service wordt steeds met minstens 2 personeelsleden verzorgd.
Alle overschotten blijven ter plaatse en worden door ons in handige verpakkingen achtergelaten.

Noodzakelijke middelen te voorzien door de klant

kunnen beschikken over stromend water
(eventueel) voldoende stroomvoorzieningen
vlotte toegang voor het laden en lossen van onze materialen op rollende containers
onze Ofyr kan uitsluitend geplaatst worden op gelijke goed rijdbare ondergrond
1zak afval is inclusief – meerdere zakken is 10,00/stuk
onze producten worden koel aangevoerd tussen 0-4°C
na het einde van onze service is de klant verantwoordelijk voor
de juiste (koele) bewaring van overschotten
eigen inbreng van producten (vlees / vis / groenten / …) is niet toegelaten
Koelcel kan altijd gehuurd worden voor een weekend
Geleverd en opgehaald – vraag ernaar